Mi is az a Horváth Süti?

2003. Az év, amikor elkezdődött. Sárrétudvariban egy 600 m2-es üzem kialakítása után, 30 dolgozóval egy mottó által vezérelve, belevágtunk az apró sütemények készítésébe. Többnyire tartós teasüteményeket és egyéb házi jellegű finomságokat készítettünk. A mai napig ez a közel 20 éves mottó határoz meg bennünket és finomságainkat is e mentén készítünk! „Ízzel-lélekkel Önökért!”

Ahogyan fejlődtünk, a következő években piskóta alapú sütemények gyártásával bővítettük kínálatunkat. Ugye senkinek nem kell bemutatnunk a zserbónkat (ez legyen link a termékre)? Süteményeinket mindig friss tojásból és kézzel készítjük, így őrizvén meg a házi jellegét és ízét finomságainknak.

Dolgozóink többsége cégünk indulása óta velünk van és létszámunk azóta sem csökkent, sőt igyekeztünk bővíteni. Ma már több mint, 40 főt foglalkoztatunk és minden kollégánkra büszkék vagyunk!

Termékeink megtalálhatóak különböző nagykereskedelmi egységekben kínálatában, illetve Budapesten a Nagybani Piacon a 87-88-as pavilonban saját standunkon és a 1196 Budapest, Méta utca 31. szám alatti, Méta Centerben található édesség nagykereskedésünkben forgalmazzuk, ahol saját egyedi kézzel készített termékeinken kívül, számos más édességipari termék folyamatosan megújuló kínálata várja kedves vásárlóinkat. Cégünk termékeit Pest megyén belül, több mint 600 partnerünk forgalmazza. Termékeink népszerűsége vidéken is egyre nagyobb méreteket ölt, így számos ABC-ben, élelmiszerboltban megtalálhatóak.

Blogunkra is érdemes lesz időről-időre visszalátogatni, ahol bejegyzésinkben többet megtudhatsz rólunk és süteményeinkről is.

Kövess minket a Facebookon hogy ne maradj le híreinkről, nyereményjátékainkról és legfrisseb finomságainkról sem!

Forgalmaznád termékeinket? Keress bizalommal minket, elérhetőségeink egyikén!